RT Fresco - шаблон joomla Книги

ДЕТСКИ ПСИХОЛОГ

ps1Отглеждайки децата си, се сблъскваме с множество проблеми. Най-трудни, разбира се, са темите, свързани с възпитанието на децата и тяхното поведение и емоционалност.

Децата често са нетърпеливи, повишават тон или ни игнорират, когато им говорим. Зачестяват нервните изблици, гневът и тръшкането. Нараства броя на хиперактивните деца, както и на децата, които трудно се социализират.
Агресията между децата се превръща в сериозен проблем.


Случва се родителите да изпитват раздразнение, да изгубят контрол и търпение, но добрия родител не е този, който не допуска грешки, а онзи, който успее да ги види и да ги поправи. Понякога родителите имат нужда от помощ, за да разберат тайния свят и тревогите на своето дете. Да видят, че страховете и сълзите на детето са истински и реални, макар да ни се струват нелепи.
Преодоляването на тези проблеми може да се осъществи с помощта на специалист – детски психолог. Заедно можем да преминем през трудностите на детското развитие и да изградим силни личности, които вярват в себе си и не се страхуват от заобикалящия ги свят.

Предлагаме консултации с психолог. Индивидуални и групови терапии за деца.
Записване за консултация на тел.0893 697929.